02-04-05

 

 

Welkom op deze "dagboekachtige" website van de v.z.w .De Toevlucht afdeling Brussel. Je kan er ondermeer lezen over de kleine dingen die we meemaken tijdens onze dagelijkse bezoeken aan de daklozen in de buurt van het Zuidstation.

Elke dag leren we met "vallen en opstaan" nieuwe dingen over het harde bestaan van onze dakloze vrienden. Dit project loopt jaarlijks van november tot april. Daarna gaan we verder met een wekelijks bezoek en met het opzetten van een voedselhulpverleningsprogramma voor arme gezinnen in het Zuiddistrict van Brussel.

De Toevlucht v.z.w viert feest. Klik op het venster links en verneem alles over hoe we dat graag samen zouden vieren. Bedankt!
06:15 Gepost door de Toevlucht v.z.w. Afdeling Brussel | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

de laatste keer...

Gisteren zijn Hugh en ik voor de laatse keer op ronde geweest. De daklozen vonden het wel jammer maar het project was maar voorzien tot einde maart. Dat we toch nog op 1 april geweest zijn heeft te maken met het feit dat Hugh op vrijdagen steeds meeging en we het wel een leuk idee vonden dat hij er de laatste keer ook bij was. We hebben nog wat winterkleding over en die kan nu naar Antwerpen waar de Toevlucht ze op een zinvolle manier kan kwijtgeraken en ons huis tot in november (als het nieuwe seizoen begint) weer wat leefbaarder is. Bedankt aan alle bezoekers voor het volgen van de berichten over ons werk. Bedankt voor alle steun en alle gebed.

We proberen nu een wekelijkse update van de blog te maken over onze bezigheden bij het opstarten van het voedselhulpprogramma. Kom dus maar regelmatig terug op bezoek.

Onder het motto beter laat dan nooit hebben we voor de anderstalige bezoekers een vertaalprogramma online gezet. Gewoon de tekst van het bericht er in gooien met de kopieer en plakfunctie zal dan meestal toch een verstaanbare vertaling opleveren.


>